Pentuja?

Rotutyyppi, jota arvostamme on perinteinen sekä rakenteeltaan, että luonteeltaan. Etelävenäjänkoira tarvitsee johdonmukaisen tapakasvatuksen. Oikeassa ympäristössä se on rento, luotettava ja itsevarma, sekä omaan laumaansa voimakkaasti sitoutunut. Koiran tulisi aina olla omistajalleen arvostettu, nöyrä ja luotettava suojelusenkeli.

Mikäli olet kiinnostunut etelävenäjänkoirista, ota yhteyttä niin voimme kertoa lisää rodusta.

Yllätys, meillä on pentue 2020!

Pentue on syntynyt 15.2.2020, viisi urosta ja kolme narttua. Pentueen vanhemmat ovat hyväksytysti läpäisseet rotuyhdistyksen järjestämän jalostustarkastuksen suosituksilla, jonka arvioinnin on tehnyt Irina Shvets, Venäjä. Katso pentukuvat -> ESITTELY

Hippa C.I.B, EE MVA, LV MVA, LT MVA, BALT MVA, LVJV-13, TLNJV-13
emä: Belaya Bestia Shelma ja isä: Platon Krimea Ak-Kaya.

Absolut Arete Yasi C.I.B, EE CH, LV CH, LT CH, BALT CH, LT JCH, LV JCH, EE JCH, BALT JCH, TLNJW-14, TLNW-14, BALTW-15, RIGAW-15, RIGAW-17
emä: Inglisilm Ignash Absolut ja isä: Hömppäpepun Kozak.

Absolut Arete Yasi

Hippa

Pennut 4 viikkoa

"Lammas- ja petotestausta" 4 viikon ikäisenä

Pennut ovat elinvoimaisia ja vahvoja, hyvin uteliaita ja rohkeita. Yksi narttupentu oli syntyessään muita pienempi, mutta on sinnikäs ja kehittyy nopeasti. Pennut avasivat silmänsä kahden viikon ja kävelivät kolmen viikon ikäisinä. Kulmahampaat tulivat esille neljän viikon iässä. Kuono,huulet, silmät ja anturat ovat mustat. Luonteenpiirteet alkavat selvästi jo erottua.

Lounas on katettu

Rentouttava punnitushetki

Katso pentukuvat -> ESITTELY

Näyttelyt 2020

Osallistuminen vuoden 2020 näyttelyihin on Covid19 pandemian vuoksi epävarmaa. Mutta mikäli tapaat meidät jossakin, voit ilman muuta tulla keskustelemaan ja tutustumaan koiriimme. Esittelemme niitä mielellämme, mikäli siihen on mahdollisuus.